Case studyCosworth Engineering

New Welfare Block for Cosworth Engineering

Worcester

Project duration: 10 Weeks

Completed: 2009

3000 Sq ft

Project Included:            

  • Enclosure of Mezzanine Floor
  • Suspended Ceilings with specialist lighting
  • Air Conditioning & Extract Systems
  • Electrical & Mechanical Works
  • Full WC Area re-fit
  • Floor Coverings & Redecoration

 

Project Description:

  • Kube Office Interiors won the project to create the new Welfare Facilities at Cosworths offices & manufacturing plant in Worcester.
  • The project included full Mechanical & Electrical design, including installation of specialist extraction systems, air conditioning, shower facilities, wc areas & changing facilities.
  • Altro safety flooring was utilised in all areas, with compound screed materials 'laid to fall' forming waste water routes underneath the flooring material.
  • The installation was carried out directly opposite the main blast furnaces, all materials selected had to be able to cope with severe temperature swings in the vicinity.
Return to case studies