Case studySothebys Institute of Fine Art

Sothebys Institute of Fine Art

London

Project duration: 1 week

Completed: 2011

Kube Office Interiors won the project under tender to completely refurbish the main reception & coffee bar at Sothebys Institute of Fine Art in Bedford Square, London.

The project comprised upgrading the facilities for students and staff, whilst creating more welcoming environment for visitors to The Institute.

The existing period features in the building remain and are complimented by the use of modern finishes comprising glass and laminated panelling / decorative vinyl plank flooring.

New bespoke furniture was manufactured & installed to the clients specific designs, in keeping with the buildings listed status, comprising reception desk, display units & work surfaces.

The entire reception area and coffee bar were refurbished in just one week, requiring detailed programming of the works in order to meet the clients timescales.

 

Return to case studies